Het aanbod van in te zetten robots voor bedrijven wordt steeds uitgebreider, hoogstaander en voordeliger. Bij MetaMotion helpen wij je graag aan de perfect passende servicerobots. Of dat nou is voor bediening, bezorging, reiniging of ontvangst. Wil je dat de servicekwaliteit en efficiëntie van jouw restaurant, hotel, winkelcentrum, luchthaven, of andere branche optimaal zijn? Wij hebben een uitgebreid aanbod voor de nieuwste en beste servicerobots om uit te kiezen.

Chiqueolatte Rotterdam

Sinds de robot er is heb ik nu meer handen om bezig te zijn met de gerechten. Het is ook een attractie voor de bezoekers.

Suleyman Gogus - Eigenaar Chiqueolatte

Over ons

Met ons brede aanbod aan robots willen wij het de werkende mens makkelijker maken, productie en service zo efficiënt mogelijk laten verlopen voor de klant, en het algemene bestaan van de mens verbeteren. Onze robots zijn de beste keuze voor verschillende sectoren, zoals horeca, hotels, ziekenhuizen en kantoren. Zo wordt de servicekwaliteit gestandaardiseerd en naar een nieuw niveau getrokken. Wij bieden bedrijven de beste hulp in de aanschaf en inzet van deze robots.

download-3
download-2
download
download-1

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.