Of ze nou zorgen voor de servering van eten of voor het afruimen van tafels, onze robots bieden een klantvriendelijke en unieke ervaring. Door hun driedimensionale omgevingswaarneming bewegen ze zich moeiteloos voort tussen de tafels. Hun ontwerp is waterdicht, hygiënisch en prettig om naar te kijken. De vlekkeloze interactie tussen mens en robot en tussen robots onderling zorgt voor de perfecte bediening.

Geen personeelstekort

Geen personeelstekort

Met onze robots vul je het menselijk personeel aan zodat er geen personeelstekort ontstaat, ook niet op de drukke momenten. Ook ontlast de robot de bedieningsmedewerker van eenvoudige processen zonder dat het de klantervaring benadeelt. Zo hoeft je personeel zich niet bezig te houden met de bezorging van maaltijden of met het schrobben van de vloer. Of kies voor een robot die ook de klant ontvangt en naar diens tafel begeleidt.

Snelle bediening

Snelle bediening

De bediening is één van de belangrijkste onderdelen van de horeca. De bezoeker wil niet te lang op zijn maaltijd of kopje koffie zitten te wachten. Onze robots zorgen voor korte wachttijden en bedienen meer tafels in minder tijd. Ook verkeerde bestellingen zijn verleden tijd. De robots bewegen zich moeiteloos tussen de tafels en in drukke omgevingen.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.