De enorme operatie van luchthavens berust op een soepel verloop van alle processen. Onze robots zijn een handige en slimme oplossing om deze te verbeteren. Met hun slimme technologie en high-end design verlichten de robots de taken van het personeel. Ze zorgen ze voor vlotte processen en een veilige omgeving, waardoor de luchthaven een prettige omgeving blijft voor de reiziger.

Marketingdeskundige op wielen

Het gecentreerde reclamescherm is perfect aangepast aan de beeldhoek van de klant. Het reclamescherm kan reclamemateriaal weergeven in de aanpasbare zone: een echte blikvanger op het gebied van marketing.

Geen personeelstekort

Geen personeelstekort

Een gebrek aan personeel kan de hele boel in de war schoppen en zorgt voor extra werkdruk voor degenen op de werkvloer. De luchthaven kan robots inzetten voor allerlei taken. Daarmee haal je een helpende hand in huis die altijd aanwezig is en precies weet wat wilt. Onze robots kunnen op zelfstandige wijze zorgen voor bijvoorbeeld pakketbezorging, ontvangst en begeleiding. Daarbij vermijden ze makkelijk obstakels.

Schoon en veilig

Schoon en veilig

In drukke omgevingen als een luchthaven is de kans op rondwarende virussen en bacteriën groot. Een desinfectierobot kan hier de oplossing voor bieden. Door droge nevel en UV-C-lampen blijven de binnenruimtes zo hygiënisch mogelijk. Ook kan het inzetten van robots het fysiek contact verminderen. Zo gaat de reiziger gezond op vakantie en blijft het vluchthavenpersoneel beschermd.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.