Een verwelkomende robot bij de receptie die intelligent met bezoekers kan omgaan. Of een schoonmaakrobot die zonder problemen tussen de tafels en werkenden door de vloer reinigt. Er zijn allerlei mogelijkheden om het kantoorgebouw een prettige plek te maken met behulp van onze robots. Eenvoudige taken worden overgenomen zodat de menselijke collega’s zich kunnen richten op hun eigen werk.

Begeleiding van bezoekers

Onbemande bezorging

Onbemande bezorging

Robots kunnen op intelligente wijze zorgen voor de bezorging en verspreiding van pakketjes, documenten en andere spullen binnen office buildings. Door multidimensionale sensoren en hoogstaande algoritmes vermijden ze makkelijk en veilig obstakels. Ze navigeren zelfstandig door het kantoorgebouw, ook via de lift. En door onderlinge communicatie en inroostering hoeven de medewerkers er niet naar om te kijken. Zo komen de juiste documenten op tijd in de juiste handen.

Gezond en tevreden personeel

Gezond en tevreden personeel

Als werknemers ziek thuis zitten door besmetting of stress zorgt dit voor extra werkdruk en kosten op kantoor. Door bepaalde taken over te nemen of het proces ervan te optimaliseren met robots, wordt het kantoor een prettigere werkplek. En ook onze desinfectie- en schoonmaakrobots kunnen voor een hygiënisch gebouw zorgen waar je minder snel ziek wordt door die ene verkouden collega.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.