Of ze nou voor een voetbalwedstrijd of een concert komen, stadions krijgen een massa aan bezoekers over de vloer. Dan wil je dat alles zo soepel en veilig mogelijk verloopt. Prettig voor het bedrijf, het personeel én de bezoeker. Robots inzetten voor bijvoorbeeld bediening, ontvangst of reiniging is hier het uitgelezen antwoord op.

Plaatverzamelmodus

Met de supergrote ruimte kunnen meerdere tafels tegelijk worden afgeruimd, wat de drukke piekperiode van het restaurant verlicht en een snelle tafelomzet realiseert.

Efficiënt en hygiënisch

Efficiënt en hygiënisch

In de drukke omgeving van een stadion kunnen robots de taken van hun menselijke collega’s verlichten. Of het nou in de bediening, informatieverstrekking of bezorging is, ze zorgen ervoor dat men zich niet bezig hoeft te houden met de processen. Wachttijd wordt korter en service wordt beter. Daarnaast is er minder fysiek contact en kan de desinfectierobot zorgen voor een hygiënische omgeving voor de bezoekers en het personeel.

Prettige klantervaring

Prettige klantervaring

Door de superieure mens-robot interactiemogelijkheden en een design dat zowel innovatief is als vriendelijk oogt, bieden onze robots een unieke klantervaring. Zo kunnen ze ingezet worden voor een handige en klantvriendelijke ontvangst. Ze zorgen voor een snelle bediening, begeleiding en andere services. Door hun obstakelvermijding en intelligente onderlinge planning hoeft zowel de bezoeker als het personeel niet naar ze om te kijken.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.