Bij een dagje winkelen wil je je niet ergeren aan vieze vloeren of eeuwen in de rij voor de pashokjes staan omdat het personeel zo druk is. Robots kunnen de taken van mens verlichten en zowel het personeel als de klant een prettigere ervaring bieden. Zo kunnen ze zorgen voor ontvangst, promotie, informatie, desinfectie of vloerreiniging. Een laagdrempelige en efficiënte manier om de retail en winkelomgeving te optimaliseren.

Schoon en hygiënisch

Schoon en hygiënisch

Er komen in een winkelcentrum gedurende de dag ontzettend veel mensen over de vloer. Dit kan zorgen voor vieze vloeren, bacteriën in de lucht of zelfs een onveilig gevoel. Onze robots bieden hier een uitkomst voor. Zo kunnen ze zorgen voor desinfectie van de binnenruimte met droge nevel en UV-C-licht. Of ze vegen, dweilen, schrobben en stofzuigen alle vloeren kraakhelder.

Volledig autonome positionerings- en navigatietechnologie

De volledig autonome positionerings- en navigatietechnologie heeft een nieuwe pagina van de commerciële geleidingsrobot omgeslagen. Door diepe integratie van meerdere sensoren zoals LIDAR, machine vision, dieptevisie en sonar, de robot kan efficiënt en stabiel werken in complexe omgevingen, waardoor u een krachtigere en meer persoonlijke ervaring krijgt.

De beste service

De beste service

Met de hulp van robots kan het personeel de klant nog beter van dienst zijn. Zo kunnen de robots helpen met informatieverstrekking en ontvangst. De klant wordt begroet en op intelligente wijze geholpen dankzij de AI-spraakinteractie. Met een reclamescherm heb je een extra blikvanger voor je marketing. Onze robots bewegen zich door driedimensionale obstakelvermijding, stabiliteit en geavanceerde sensoren moeiteloos door drukke omgevingen.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.