In ziekenhuizen draait het om de mens. Om iedereen de beste zorg te kunnen bieden is het belangrijk dat het ziekenhuis zo soepel mogelijk opereert. Onze robots helpen je om de hygiëne zo hoog mogelijk te houden en om de processen te optimaliseren, of dat nou door desinfectie of maaltijdbezorging is. Zo kan het zorgpersoneel zich richten op wat echt belangrijk is: de patiënt.

Desinfectie met ultrasone droge nevel

Hygiëne voorop

Hygiëne voorop

Vele patiënten worden elk jaar blootgesteld aan infecties tijdens ziekenhuisopname. Een robot kan de ruimtes desinfecteren door droge nevel en UV-C-licht. Kruisbesmetting wordt verminderd en patiëntveiligheid wordt verbeterd. Maar ook kan een afruimrobot medisch afval wegbrengen naar de aangewezen opslagruimte. Zo wordt het fysiek contact met patiënten en objecten verlaagd, en daarmee ook de besmettingsgraden.

Efficiënte werkdrukvermindering

Efficiënte werkdrukvermindering

De zorg is even stressvol als belangrijk. Door onze robots bepaalde taken over te laten nemen, zoals vloerreiniging of maaltijdbezorging, kan het ziekenhuispersoneel zich richten op andere inhoudelijke taken. Dit verlicht de werkdruk en zorgt voor een efficiëntere werkomgeving. Doordat de servicerobots zich zelfstandig voort kunnen bewegen langs obstakels en met de lift, en doordat ze onderling kunnen communiceren, hoeft de mens zich nauwelijks met de planning bezig te houden.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.